сряда, 25 февруари 2009 г.

Пет начина да спестиш при покупка на Застраховка Гражданска отговорност


Заявка за застраховка гражданска отговорност  Вече е лесно да изберем най-евтиното предложениеЕдна английска поговорка казва, че няма нищо толкова неизбежно колкото данъците и смъртта. Задължителният характер на застраховка Гражданска отговорност кара някои шофьори да я смятат за също толкова тежък дълг, въпреки че цените в България остават в пъти под тези за Европейския съюз, включително страните от Източна и Централна Европа. Решението да се опиташ „да минеш между капките” като не си купиш полица обаче е не само незаконно, но и неразумно – никой не може да предвиди какво може да се случи на пътя, за колкото и внимателен да се смята.
Точно толкова неразумно обаче е да се спреш на първата оферта, която чуеш. Особено като се има предвид, че много анализатори смятат, че кризата все още не е достигнала пълната си мощ в България, всеки спестен лев е от полза.
Сравняването на стотиците предложения на застрахователните компании би представлявало непосилен труд, ако не съществуваха специализирани сайтове, които помагат на потребителя да се ориентира на пазара.


Консултантските онлайн услугине само изпълняват тази задача, но и някои от тях, като http://www.zastrahovamse.com предлагат различни отстъпки, както и доставка до дома.
Въпреки че след краха на няколко големи инвестиционни банки отвъд океана пазарите се сринаха и котировките на много борсови стоки, включително петрола, слязоха от исторически високите си нива, бензинът все още остава сериозен разход за много домакинства, притежаващи автомобил.
Затова закупуването на


По-малък автомобилрешава три значителни проблема. Това означава не само по-малко разходи за гориво и по-малко нерви при безумните опити за паркиране в централните квартали на по-големите градове на страната. Притежателите на компактни градски модели ще заплатят и по-ниска цена на застраховката Гражданска отговорност, тъй като основният компонент, който определя премийната вноска, е кубатурата на двигателя.
Колкото и да е трудно да преценим какво крие бъдещето, всеки човек малко или много се старае да планира отпуската си и пътуванията колкото е възможно по-отрано. Ако професионалните ви задължения не са свързани с командировки зад граница и смятате да прекарате почивката си в родните курорти (или зад бюрото в офиса), можете да спестите средства, като си закупите


застраховка, която важи само в границите на страната.Продуктите Гражданска отговорност, валидни за територията на Европейския съюз, могат да излязат с до 50 лв. по-скъпи.
И докато всеки, който наскоро е теглил заем знае, че със затягането на режима за отпускане на средства кредитното досие е от изключителна важност, малцина мислят, че всяка грешка на пътя може да им струва повече от наложената глоба. Застрахователите са склонни да предлагат по-изгодни условия на водачите, които нямат допуснати произшествия по тяхна вина. Затова


внимателното шофиранепази не само живота и здравето ви, но и портфейла.


Плащането на еднократна вноскасъщо е начин да се отдели малко по-ниска сума за застраховката Гражданска отговорност. Почти невъзможно е обаче да се изчисли приблизителната средна сума, която потребителите могат да спестят, ако сравнят внимателно всички оферти на пазара. Предложенията на застрахователите компании варират в широки граници в зависимост от конкретни параметри, и затова напоследък автоматичните онлайн калкулатори стават все по-популярни. На zastrahovamse.com не само можете да сравните различните предложения на застрахователите, валидни за вашия автомобил, но и да направите заявка и в случай на еднократно заплащане – да се възползвате от безплатната доставка на полицата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар